Firma VERAX je relativno mlada firma, prvobitno osnovana 2006. godine kao ortačko društvo da bi od 2010 nastavila da postoji pod imenom SZR VERAX. Firma je specijalizovana za proizvodnju radnih uniformi sa akcentom na izradi uniformi namenjenih medicinskim radnicima, radnicima u ugostiteljstu (kuvari, pomoćno osoblje, personal), pekarama, fastfood-ovima, mesarama, kozmetičkim i frizerskim salonima itd.

Već godinama naša firma se izdvaja na tržistu svojim kvalitetnim i modernim uniformama, proizvedenim od najkvalitetnijeg medicinskog kepera (dostupnim u više boja), kao i svojom profesionalnošću i usredsređenošću na zadovoljenje potreba svojih kupaca. Takođe, naša firma izlazi u susret i potrebama kupaca koje nisu prezentirane na našem sajtu ili koje izlaze iz okvira naše palete proizvoda.

Način plaćanja

Načini plaćanja:

  • Gotovinski
  • Pouzećem
  • Preko računa

Odloženo plaćanje:

Kupci zaposleni u državnim zdravstvenim centrima imaju mogućnost kupovine putem administrativne zabrane na dve ili tri mesečne rate, zavisno od potpisanog ugovora sa sindikatom.

Pravna lica plaćanje vrse preko računa poslovne banke, a postoji i mogućnost plaćanja na odloženo zavisno od vrednosti porudžbine.

Fizička lica koja naruče robu preko telefona ili mejla robu plaćaju pouzećem i snose teret ptt troškova.

Fizička i pravna lica mogu ostvariti popust na cenu 10% i više, u zavisnosti od vrednosti porudžbine.